Böhmische Freunde
Muzikale groeten uit Brabant
 
 
 

Nieuws


Terug naar overzicht

01-02-2017

Blaasorkest BOG heeft een nieuwe naam!

Dit willen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom presenteert dit 50 jaar jonge orkest uit Geldrop zich met de vertrouwde bezetting, maar met een nieuwe naam en een nieuwe outfit aan het Brabantse publiek.

Sinds oktober 2016 gaat het orkest verder door het leven onder de naam

Böhmische Freunde

Een verwijzing naar de oorsprong van veel van de muziek die door het orkest gespeeld wordt en ook naar de saamhorigheid en vriendschap die bestaat binnen het orkest.

Waar vindt dit alles plaats en wat staat er te gebeuren?

Op zondag 12 februari 2017 organiseren we een gezellige Brabantse Biermiddag en waar kan dit nu beter gebeuren dan in een originele brouwerij? In de Oirschotse brouwerij Vandeoirsprong hebben we een perfecte gelegenheid gevonden om muziek en een gezellige ambiance te laten samengaan. U bent welkom om vanaf 13:00 uur deel te nemen aan een rondleiding door de brouwerij en het museum, en te genieten van een aangename productconfrontatie. U dient zich hier wel voor aan te melden. De kosten voor deze rondleiding zijn €4,50, een ware vriendenprijs.

Om 15:00 start het optreden van Böhmische Freunde. Dit optreden is zoals altijd gratis toegankelijk. U ziet ons in een nieuwe outfit, waar ons Brabantse en Bourgondische karakter in te herkennen is en u hoort weer een groot aantal nieuwe nummers, die we met trots aan u presenteren. Wij bieden u daarnaast gratis een authentiek Brabants worstenbroodje aan en mocht u tijdens het concert nog meer eetlust krijgen is er aan het eind van de middag een traditionele Brabantse hap verkrijgbaar: erwtensoep met roggebrood en spek.

U bent allen van harte uitgenodigd voor een (hernieuwde) kennismaking met het orkest Böhmische Freunde, de muziek die we spelen en de gezellige ambiance van brouwerij Vandeoirsprong.

In het kort:
Wanneer: Zondag 12 februari 2017
Waar: Brouwerij Van de Oirsprong, Koestraat 20, Oirschot
Aanvang: Rondleiding vanaf 13:00 uur, Concert om 15:00 uur
Info: Peter van Eerd (06-21191851) of Willie van de Velden (06-53831235)

 170121 flyer Brabantse Biermiddag-2.jpeg


Terug naar overzicht


 

 
E-mailen